El grup de recerca BIOGEOMED, del Departament de Ciències de la Terra de la Universitat de les Illes Balears, de nou en premsa. Una recent línia de recerca oberta, enfocada al estudi de les costes rocoses a la illa de Menorca s'està engendrant des del grup a fi d'incrementar els coneixements sobre aquests sistemes, dinàmics i alhora amb un cert risc quan es tracta de penya-segats amb urbanitzacions associades.
Foto: Xisco Roig-Munar
L'estudi, encapçal.lat per Francesc X. Roig-Munar, pretén incrementar el coneixement sobre la fisionomia i el funcionament de els costes rocoses a l'illa de Menorca, al temps que determinar quins són els processos físics i estructurals que es donen en ells. Les primeres aproximacions apunten a que es tracten de sistemes molt més dinàmics del que es pensava, i que amb tot, suposen un risc geològic important, sobretot en aquells punts on hi ha presència d'urbanitzacions associades.
Link de la notícia:
Miquel Mir Gual
Yo no es que le desee mal a nadie, pero tendrá que pasar alguna desgracia para que se imponga un poco de razón en este asunto, aunque lo más probable sea que no quisieran aprender nada...
ResponderEliminarTotalmente de acuerdo contigo! La verdad que a veces cuesta mucho entender lo ignorante que puede llegar a ser la especie humana delante de hechos tan evidentes como el peligro que tiene construir en acantilados inestables.
ResponderEliminarGracias por tu comentario!!!