Cerca

miércoles, 20 de febrero de 2013

Nou llibre "La gestión integrada de playas y dunas: experiencias en Latinoamérica y Europa"

El grup de recerca BIOGEOMED publica el llibre "La gestión integrada de playas y dunas: experiencias en Latinoamérica y Europa"

El grup de recerca en Biogeografia, Geodinàmica i Sedimentació de la Mediterrània Occidental (BIOGEOMED) ha publicat recentment el llibre La gestión integrada de playas y dunas: experiencias en Latinoamérica y Europa, que s’inclou en la col·lecció Monografies de la Societat d’Història Natural de les Balears.

El volum recull 25 treballs de 60 autors internacionals que ofereixen una visió àmplia de la gestió litoral i la seva relació amb els usos turístics i recreatius costaners a les illes Balears, Catalunya, les illes Canàries, Astúries, Cantàbria, Itàlia, França, Perú, Mèxic, Brasil i Argentina.

S’hi tracten aspectes com ara les tècniques de gestió ambiental, els processos erosius, el comportament dels sistemes litorals enfront dels impactes antròpics, la classificació dels sistemes litorals i l’evolució que han sofert aquests ecosistemes des de l’inici de l’activitat turística.

El llibre l’han coordinat els investigadors Antoni Rodríguez Perea, Guillem X. Pons Buades, Francesc X. Roig Munar, José Ángel Martín Prieto i Miquel Mir Gual, membres del grup de recerca BIOGEOMED de la UIB, i l’investigador Juan Alfredo Cabrera Hernández, de l’Oficina de Manejo Costero-Playa de Varadero, de Cuba.

En breu el llibre es podrà consultar i descarregar on-line a la plana web de la Societat d'Història Natural de les Balears

Referència bibliogràfica:
Rodríguez-Perea, A., Pons, G.X. Roig-Munar, F.X., Martín-Prieto, J.A., Mir-Gual, M., Cabrera Hernández, J.A. (2012). La gestión integrada de playas y dunas: experiencias en Latinoamérica y Europa. Monografies de la Societat d’Història Natural de les Balears, 19.

Notícia UIB:

No hay comentarios:

Publicar un comentario