Cerca

domingo, 23 de junio de 2013

Col·loqui sobre la Reforma de la Llei de Costes

Com molts dels lectors sabreu, recentment al Congrés i al Senat es va aprovar la reforma de la Llei de Costes 22/1988, ara sota el títol Llei de protecció i ús sostenible del litoral i de modificació de la LC 22/1988. Sens dubte aquest és un tema problemàtic, que suscita un revolt social considerable, inclús abans de posar-se en aplicació i que, dintre de l'esfera socioeconòmica que coexisteix dins l'aureola costanera, genera fregades a tenir en compte.


Partint doncs d'aquest escenari, el passat 30 de maig el grup d'Esquerra Unida a través de la seva Àrea de Territori, va organitzar a Can Alcover de Palma un col·loqui per a parlar sobre el tema, i sobre les conseqüències que en poden derivar sobre el territori costaner. Amb tot, vaig tenir la sort de poder participar-hi, en aquest cas com a membre representant del Col·legi de Geògrafs de les Illes Balears, a part de poder compartir taula amb Alfredo Barón (membre d'EU i especialista en recursos hídrics), Joan Morey (membre representant del Col·legi d'Arquitectes de les Illes Balears), i Macià Blàzquez (geògraf i president deL GOB).

Pels interessats, comparteixo la meva intervenció, així com els enllaços de cada una dels meus companys. Pitjant sobre cada un dels noms us remetreu directament al les respectives intervencions:

Miquel Mir Gual (geògraf, membre del Col·legi de Geògrafs de les Illes Balears)

Alfredo Barón (membre d'EU, geòleg, expert en recursos hídrics)

Joan Morey (arquitecte, membre del Col·legi d'Arquitectes de les Illes Balears)

Macià Blàzquez (geògraf i president del GOB)

Miquel Mir Gual



No hay comentarios:

Publicar un comentario